thuiswerken

Zo richt je jouw thuiskantoor in

Veel van ons hebben ermee te maken: thuiswerken. Nooit eerder was het zo belangrijk om een fijne thuiswerkplek te hebben. Om deze plek te realiseren zijn er een aantal factoren nodig. Ben jij benieuwd hoe je het ideale thuiskantoor inricht? Lees snel verder! Direct online meubelen kopen jouw thuiswerkplek? Bezoek Trend24! Hier vind je o.a. goedkope meubels online.

De thuiswerkplek

Veel thuiswerkers werken aan de keukentafel, terwijl ze op de eetkamerstoelen zitten. Deze eetkamerstoelen kun je vaak niet verstellen: niet handig. Een hele werkdag op een slechte stoel kan na enige tijd zorgen voor nek- en rugklachten. Heb je een ruimte over in je huis? Richt deze in als thuiswerkplek en voorkom daarmee het werken aan de eettafel. Koop een goede bureautafel

Licht en kleur

Bepaalde kleuren zorgen voor een onrustig gevoel. Misschien logisch, maar pastelkleuren zorgen voor een rustig gevoel en dragen bij aan je concentratievermogen. Daarnaast zorgen lichte kleuren voor een ruimtelijke effect. Een ander belangrijk punt is daglicht. Werken in het daglicht is een stuk beter voor je, dan werken in kunstmatig licht. Daarnaast zorgt een raam natuurlijk voor voldoende frisse lucht.

Opgeruimd staat netjes

Een rommelig bureau kan jou sneller afleiden. Wanneer jij elke dag je bureau opruimt, kun je je beter focussen. Daarom is het ook slim om aan opbergruimte te denken. Misschien moet je een kast of opbergboxen kopen. Het oogt niet alleen een stuk netter, je kunt je papierwerk ook beter terugvinden.

Huiselijk gevoel

Opgeruimd is natuurlijk fijn, maar je werkplek hoeft niet saai te worden. Je kunt bijvoorbeeld accessoires toevoegen om het gezelliger te maken. Tot slot is het belangrijk om de planten niet te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *