E-mail info@binkrooftop.nl Phone 0702192272 Facebook instagram linkedin
Offerte
Offerte E-mail Phone

Een verrassend evenement op een bijzondere plek beleeft u bij BINK Den Haag: een 50’s style rooftop venue met panoramisch uitzicht op de skyline van Den Haag.

BINK heeft al vele succesvolle events mogen hosten zoals: personeelsfeesten, productlanceringen, presentaties culinaire evenementen en vele clubavonden.

Nabij de snelweg en op loopafstand van het openbaar vervoer.
Bij BINK parkeert u de eerste 3 uur gratis

Na een drukke dag heerlijk uitkijken over een schitterende skyline.

Mainroom

De Grote Zaal, biedt een ongekende ambiance en is aan uw wensen aan te passen. Door de unieke setting waarin de zaal verkeerd, zal ieder evenement een bijzondere beleving zijn. Ook bevindt zich een podium van 35 m2 op een hoogte van 1.25m op de kop van de zaal. Zo zijn uw sprekers, gastheren en/of andere belangrijke personen altijd goed zichtbaar.
Een dag- en avondvullend programma krijgt een extra dimensie door de zonsondergang achter de Haagse skyline.

  • Feest: 1000
  • Walking diner: 400
  • Seated diner: 300
  • Buffet: 800
  • Seated seminar & presenaties: 300
  • Staande seminar & presentaties: 800

Dakterras

Onze gecombineerde dakterrassen, aan weerszijden van de Mainroom hebben een gezamelijke capaciteit voor 300 personen. Ideaal voor een netwerkborrel, productpresentatie met een adembenemende achtergrond of om een luchtje te scheppen.
Als extraatje zijn er zeer regelmatig prachtige zonsondergangen te beleven.

 

Uw zakelijke evenement in de juiste handen

Het professionele team van event medewerkers, het horeca team en de unieke locatie zelf zijn een garantie voor een geslaagd evenement. Door de jaren heen zijn er tientallen, dan niet honderden evenementen op maat afgeleverd. Door deze ervaring zijn wij dan ook van mening dat uw wensen omgezet kunnen worden in een concreet succes. Door de capaciteit en inrichting van de locatie is het bij uitstek geschikt voor welk zakelijk evenement dan ook.

Wilt u ook uw evenement tot grote hoogtes brengen? Vraag een offerte aan of informeer snel.

 

Contact opnemen