Wooninspiratie voor 2020

Het huidige jaar is toch al geruime tijd onderweg maar stijlen en trend veranderen natuurlijk continue. Daarom is het weer hoog tijd om nieuwe wooninspiratie te delen met jullie. In deze korte blog zal ik naast inspiratie ook een tip geven over waar je het beste jouw nieuwe meubels kunt halen. Lees snel verder!

Back to nature

Wonen in 2020 staat in het teken van de natuur, haar mooie kleuren en prachtige materialen. Denk hierbij aan suède, leer, veel hout, metaal, linnen, wol en metaal. Deze robuuste materialen gaan goed in combinatie met aansluitende kleuren zoals licht en donker bruin, mos groen, okertinten, bordeaux rood, beige en cream wit. Het combineren van de natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor een rustige en sfeervolle invulling van jouw huis.

Duurzaam

Een onderwerp wat hier uitstekend op aansluit is duurzaamheid. Natuurlijk is dit al jaren een groot gespreksonderwerp, ook de woonbranche gaat hier in mee. Deze trend is er een die ook voor de komende jaren relevant blijft. Duurzaam inrichten kan je op veel verschillende manieren doen. Kleinschalig kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan het beter scheiden van afval, vervangen van gloeilampen of het kopen van meer planten in huis. Grootschalig kan je zonnepanelen aanschaffen en plaatsen of de isolatie van je huis verbeteren. 

Winkeltip

Met deze twee grote woontrends kun je dit jaar jouw huis weer up to date inrichten en tegelijk jouw steentje bijdragen aan het verduurzamen van onze samenleving. Nu vraag je je vast af waar je het beste deze nieuwe manier van inrichten kunt bekijken of kopen. Persoonlijk kijk en koop ik graag bij GroterinWonen. Deze toffe winkel heeft een ruim (en ook duurzaam) assortiment waarin voor elk wat wils te koop is. Daarnaast is de service ook top met woonadviseurs die altijd paraat staan om jou verder te helpen. Ik zou zeggen bekijk de site eens en leef je uit bij Groter in Wonen!