goedkoop laminaat

Wat zijn de belangrijkste kenmerken die we zien in een industriële stijl?

Hoe maak je de industriële stijl in je huis? Als het gaat om het ontwerpen van industriële stijl woningen, overweeg dan deze kenmerken om ervoor te zorgen dat je de look spot-on kan krijgen:

Stalen trap
  • Materialen – vermijd het gebruik van pluche stoffen in combinatie met industriële stijl meubels. In plaats daarvan, kies voor utilitaire en hardwerkende materialen en bron meubilair dat je een tweede leven kan geven. Speur lokale antiekwinkels af voor meubels gemaakt van hout, aluminium, ijzer, staal, tin, steen en koper, want dit zijn go-to materialen voor benijdenswaardige industriële stijl woningen. En zorg ervoor dat je profiteert van noodlijdende metalen elementen en houten vloeren, stenen werkbladen, kale stalen balken en stalen schuifdeuren.
  • Kleuren – als het gaat om het ontwerpen van een industriële stijl woonkamer, moet je vasthouden aan neutrale paletten die bestaan uit grijs, zwart en wit. En voeg humeurige kleur lagen toe met een rits van donkere tinten. Breng persoonlijkheid en het onverwachte met levendige kunst die een contrast biedt met het anders mannelijke industriële stijl decor. 
  • Silhouetten – vormen die worden gebruikt voor het industrieel interieur bestaan voornamelijk uit vierkante lijnen en blokkerige vormen die een utilitaire samenhang in de algehele uitstraling van het huis te bevorderen. Maar dit betekent niet dat je organische rondingen en abstracte vormen moet vermijden, waar ze tot een minimum moeten worden beperken om een goed bestudeerd industrieel gevoel te behouden.
  • Accessoires – beperk het gebruik van accessoires voor een minimale industriële stijl huis. Bij het versieren van een industriële stijl slaapkamer, nogmaals, houd oppervlakken rommelvrij en schoon. Zoek naar slaapkamer meubels en accessoires in industriële stijl die teruggrijpen naar de provinciale tijd, terwijl ze eigentijds blijven. Versier de grote abstracte muren met kunst, metalen structuren, en andere interessante objecten geborgen uit een terugwinning werf voor de ultieme in gesprek-starters. De algehele uitstraling van de industriële stijl slaapkamer moet koel en mannelijk zijn met unieke accenten.

Bron: stalen-deur.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *