terrastegels 60x60

Veel gebruikte tegels voor je tuin

De meest gebruikte tegels voor de tuin zijn terrastegels 60×60, de tegel is zo populair door de maatvoering die ze hebben. Verschillende soorten in deze maatvoering zijn mogelijk, dan bedoelen we natuursteen of bijvoorbeeld betontegels. Wil je niet veel onderhoud plegen aan je tegels dan zijn keramische tegels een uitkomst. Omdat de tegel geen vocht opneemt is de kans op vlekken in de tegel ook minimaal. In ieder formaat is er wel een gepaste tegel te vinden voor je tuin.

terrastegels 60x60

Terrastegels 60×60 zijn er ook in natuursteen,vanuit verschillende delen in de wereld wordt het natuursteen geleverd. De soorten Leisteen en Hardsteen zijn voor de tuin nog steeds tegels die erg populair zijn en veel worden gebruikt. Het mooie en unieke van een natuursteen tegel is dat als je honderd tegels hebt liggen iedere tegel uniek is, geen tegel is hetzelfde. Dit maakt je terras of tuin apart en prachtig tegelijk. Wil je een tuin met een mooie uitstraling dan kan je met natuursteen goed uit de voeten.

Tegel die makkelijk te verwerken is

terrastegels 60x60

Ben je op zoek naar een eenvoudige tegel die makkelijk te verwerken is dan is een tegel van keramiek wat voor jou. Keramiek op beton zijn mooie tegels die in iedere soort tuin gebruikt kunnen worden. Met het leggen van de tegels ben je in veel gevallen voordeliger uit, maar de aanschaf van de tegels is wel hoger dan ander soort terrastegels. De eigenschappen van de terrastegels van 60×60 zorgen ervoor dat je geen fundering nodig hebt maar de tegels zo kan leggen in het zand.