toilet met bidet

Toilet met bidet? De voordelen op een rijtje!

Toilet met bidet stoelen worden al snel het heetste item op de markt. Vanwege de huidige schaarste aan toiletpapier is deze eenvoudige toevoeging nu belangrijker dan ooit. Overweeg de vijf voordelen van bidets als je over het remodelleren van jouw badkamers denkt.

Hoewel ze net nu populairder worden in de Verenigde Staten, zijn bieten al lang gebruikt in woningbouw in andere gebieden van de wereld. In feite heeft tot 90% van de Zuid-Amerikaanse families er één, en bijna elk hotel in Japan heeft dat ook. Deze toiletten zijn handig voor diverse doeleinden.

toilet met bidet

Verbetert de hygiëne

Volgens een recent onderzoek zou het gebruik van een toilet met bidet de hoeveelheid bacteriën in je plas kunnen verminderen, wat duidt op een vollediger reiniging. Het schoonmaken van zichzelf na het gebruik van het toilet met water en zeep is meer sanitair dan het afvegen met papier.

Biedingen kunnen ook helpen om de overdracht van bacteriën te beperken. Wanneer je een bidet gebruikt, zijn jouw handen zelden in direct contact met fecale materie. Dit kan voorkomen dat deeltjes zich aan jouw handen hechten en zich verspreiden.

Het bespaart je geld terwijl je milieubewuster wordt

Toiletten met een bidet zijn ook een goedkope optie voor jouw badkamer thuis. Je zult veel minder toiletpapier gebruiken, waardoor je wekelijkse boodschappenrekening lager wordt. Deze besparingen zouden tot heel wat geld over het leven van jouw bidet toiletzetel kunnen optellen.

Het is verbazingwekkend hoeveel toiletpapier door de afvoer wordt gespoeld. De Nederlanders zullen naar verwachting elk jaar ruim drie miljoen ton toiletpapier consumeren. Bovendien dragen toiletpapierpakketten bij aan de hoeveelheid afval die in het huis wordt geproduceerd. Als er in Nederland veel gebruik wordt gemaakt van bidet-toiletstoelen, kunnen de milieuvoordelen aanzienlijk zijn.

Minder problemen met leidingwerk

Traditionele toiletten zijn meer geneigd tot verstopping dan bieten. Omdat er vaak minder toiletpapier wordt gebruikt, is het minder waarschijnlijk dat je een achterstand tegenkomt die een dure reis naar een loodgieter vereist.

Een bidet is een ingenieuze oplossing voor veel voorkomende badkamerproblemen. Als je nog nooit hebt overwogen om er een te kopen, kan dit het moment zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *