ontruimingszorg-logo

Tip voor een inboedel opkopen

Na een overlijden is van een  dierbare of bij het verhuizen naar een kleinere woning, zoals een verzorgingshuis of aanleunwoning, lukt het dikwijls niet alles te verdelen of mee te nemen. In deze gevallen kunnen bedrijven als Ontruimingszorg.nl inboedel opkopen van jouw woning voor een eerlijke en scherpe prijs voor de goederen die nog voor de handel interessant zijn. 

Welke goederen komen in aanmerking voor inkoop? 

Er zijn verschillende goederen die in aanmerking kiem voor de inboedel opkopen. Goederen die vooral in aanmerking komen voor een invoelende inkoop zijn  antiek, design en verzamelingen. Hierbij kun je denken  aan porselein, zilver, schilderijen, antieke meubels, beelden, aardewerk, glaswerk, design meubelen, oud speelgoed, sieraden, tapijten etc. Door een uitgebreid netwerk aan vaste afnemers streven bedrijven als Ontruimings Zorg.nl ernaar om de inboedel een nieuwe thuis te geven en voor de inboedel een eerlijke prijs te bieden. Mocht je jouw inboedel of bepaalde objecten willen verkopen dan kun je hiervoor erg gemakkelijk een afspraak maken met een van de ervaren taxateurs van ontruimingszorg.nl. Deze opkopen van inboedel gebeuren meestal in combinatie met woningontruiming maar dit is natuurlijk niet noodzakelijk. 

Ontruiming is voor deze bedrijven dagelijks werk 

Bedrijven als Ontruimingszorg.nl zijn erin gespecialiseerd om op een professionele en discrete manier woning en bedrijfspanden te ontruimen. Voor hen is een ontruiming dagelijks werk. Wanneer een bedrijfsruimte of woning leeggehaald moet worden is de aanleiding in de meeste gevallen veelal onverwacht en erg vervelend.