Stekkerdoos met usb handig voor?

stekkerdoos met usb

Op kantoren heb je veel apparaten die stroom nodig hebben om te blijven werken, natuurlijk heeft geen enkel gebouw zoveel stopcontacten. Daarom is het handig om een stekkerdoos in de stopcontacten te plaatsen, zo kan je namelijk meer apparaten op aansluiten. Wanneer de stekkerdoos vol zit, maar je even je telefoon moet opladen maar dat kan eigenlijk niet? Dan kan je ervoor kiezen om een stekkerdoos met usb ingang aan te schaffen, zo kan je altijd je telefoon opladen zonder dat er andere stekkers uit moeten.

stekkerdoos met usb

Bureau stekkerdoos?

Stekkerdozen worden enorm veel gebruikt en vooral in kantooromgevingen, wanneer je op een kantoor werkt gebruikt je een laptop of computer en die gebruiken stroom. Naast een laptop of computer zou je ook je telefoon moeten opladen en zo komen er steeds meer apparaten bij die stroom nodig hebben om te functioneren, dan is een stekkerdoos handig om te gebruiken. Nu kan je elke stekkerdoos gebruiken want ze geven allemaal stroom, maar je hebt ook speciale stekkerdozen speciaal voor op bureaus. Deze stekkerdozen kan je op je bureau leggen en staat rechtop zodat je makkelijk stekkers in en uit kan pluggen. Zo heb je ook een stekkerdoos met usb aansluiting in bepaalde stekkerdozen, deze stekkerdozen zijn handig wanneer je even snel je telefoon wilt opladen. Of andere apparaten die met een usb aansluiting opgeladen kunnen worden.  

Schakelaar

Wanneer je een stekkerdoos met usb ingang aanschaft kan je er ook voor kiezen om uit te breiden, zo heb je stekkerdozen waar je een aan en uit knop hebt. Dit wordt gezien als milieuvriendelijker omdat je de stroom die er door de stekkerdoos leid uit kan zetten. Wanneer je een stekkerdoos hebt met veel stopcontacten heb je ook schakelaars voor verschillende rijen, dus wanneer je een rij met stroom niet meer nodig hebt kan je deze uitschakelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *