Sector Vastgoed en Makelaardij

De live chat is voor de sector vastgoed en makelaardij van cruciaal belang. Dit gaat vaak om hoge prijzen waardoor klanten eerst heel goed onderzoek willen doen. Hierdoor zitten klanten altijd met vragen. Door middel van onze live chat kunnen wij deze vragen uit jullie handen nemen. Ook zijn bedrijven uit deze branche vaak alleen geopend op werkdagen van 09:00-17:00 uur. De live chat is ook voor jouw klanten geopend in de avond- en weekenduren. Aangezien potentiële klanten van jullie zelf ook vaak werken op deze uren dat jullie geopend zijn is het soms lastig om contact op te nemen. Mensen gaan vaak in het weekend of in de avond samen zitten kijken naast vastgoed. Als je als bedrijf zijnde dan bereikbaar bent dan sta je al met 1-0 voor.  

Ook komt het vaak voor dat mensen een optie willen of dat ze op een wachtlijst willen worden geplaatst. De grens om dit telefonisch te doen ligt hoger dan via de chat. De klant hoeft enkel een paar gegevens in te vullen en dan staat hij als het ware al in de wachtlijst voor een huis. Het voordeel van een live chat ten opzichte van een contactformulier is dan een klant nu direct antwoord krijgt. Hierdoor zal een klant eerder zijn contactgegevens achterlaten dan dat hij/zij een contactformulier invult.  

Verder geeft een live chat op de website ook een professionele uitstraling. Je laat direct zien dat klantenservice hoog in het vaandel staat en dat klanten graag geholpen willen worden. Klanten krijgen hierdoor meteen een welkom en warm gevoel waardoor ze langer op de website blijven kijken. Ook zorgt een snelle reactie op klantenvragen vaak goede reviews op. Zo kan het zijn dat klanten jouw bedrijf aanraden bij kennissen. En er wordt vaak gezegd dat mond-op-mond reclame de beste marketing is.   

Al met al is een live chat voor deze branche dus erg geschikt. Wacht niet langer en neem contact met ons op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *