Pvc jaloezieën zijn geweldig in elke ruimte

Jaloezieën worden steeds meer gebruikt in huis. En dat is niet zo vreemd. De huidige jaloezieën zijn niet alleen mooi, maar ook sfeervol. In dat opzicht verschillen ze heel duidelijk van de jaloezieën van een aantal jaren geleden. Toen waren jaloezieën dun en smal, over het algemeen alleen in wit te koop en waren ze vooral geschikt voor openbare ruimtes als de huisartsen-, tandarts- en dierenartspraktijk. Plaatsen waar sfeer niet van belang is, maar een klinische omgeving werd benadrukt door die witte jaloezieën. Tegenwoordig kun je schitterende pvc jaloezieën aanschaffen met een mooie houtlook. Natuurlijk zijn houten jaloezieën ook mooi, maar pvc jaloezieën met een houtlook hebben toch een streepje voor.

Pvc jaloezieën zijn goed betaalbaar

Er is nogal een prijsverschil tussen houten en pvc jaloezieën. Pvc jaloezieën zijn een stuk goedkoper en eigenlijk zie je het verschil niet eens. Daarbij zijn jaloezieën gemaakt van pvc nog beter toepasbaar in allerlei ruimtes. Zelfs in een vette omgeving als de keuken of een natte omgeving als de badkamer kunnen deze jaloezieën gebruikt worden. Het pvc zal niet kromtrekken door vocht of verkleuren door zonlicht en is nog beter schoon te maken dan hout. Je kunt pvc jaloezieën online bestellen. Dat scheelt natuurlijk ook al in de kosten.

Zelf ophangen of laten doen?

Je kunt, met de handige handleiding, heel goed zelf de jaloezieën bevestigen. Het is een kwestie van de juiste gereedschappen bij de hand hebben. Je kunt online filmpjes vinden waarbij het monteren goed wordt uitgelegd. Twijfel je of je dit zelf kunt? Dan is er altijd de mogelijkheid om de installatieservice in te schakelen. De professionals weten precies hoe ze de jaloezieën het best kunnen ophangen. Zij hebben de ervaring en de juiste gereedschappen. Al voor een klein bedrag per jaloezie weet je zeker dat je jaren en jaren plezier zult hebben van je nieuwe raamdecoratie.

Kies jaloezieën en combineer met overgordijnen

Heb je nog steeds het idee dat jaloezieën te klinisch zullen ogen in je huis? Dat de geluiden te sterk blijven en niet voldoende worden gedempt? Dan kun je alsnog goed kiezen voor jaloezieën. Door de flinke breedte van wel 50 mm en de keuze uit de verschillende kleuren kun je alvast een mooie basis leggen. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om de jaloezieën te combineren met overgordijnen of vitrages. De stof zal de ruimte nog meer warmte geven en de jaloezieën zullen er voor zorgen dat het licht goed gefilterd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *