Professioneel je woning laten spuiten

spuitwerk-wand

De laatste paar jaar is het woning laten spuiten ontzettend populair geworden. Niet zo vreemd, want het professioneel spuiten is veel mooier dan de ouderwetse kwasten en rollers. Daarnaast kan spuitwerk ook veel goedkoper uitpakken. Dit omdat bij het spuitwerk woning alles een stuk goedkoper is dan alles witten, komt omdat het spuiten ontzettend snel gaat. Vaak kun je op een dag een hele woonkamer of zelfs woning afspuiten. Omdat het zo snel gaat, hoeven wij minder tijd in het project te stoppen.

Het spuiten van een woning is in veel gevallen 40% goedkoper dan als je alles laat witten. Tegenwoordig pakken wij de roller en kwast alleen nog zodra het afplakken niet kan of handig is. Of als er minder dan 30 vierkante meter gewit hoeft te worden is het ook beter om het met de roller te doen. Bij alle muren en plafonds die wij spuiten gebruiken wij een kwaliteit latex verf van Sigma. We hebben met verschillende latexverven testen gedaan en met Sigma behaalde we voor spuitwerk woning de beste resultaten.

Sigma is helaas wel een dure verf, maar de prijs is het 100% waard. De latex verf die wij gebruiken van Sigma is de Sigma Sigmatex Superlatex, Schrobklasse 1. Schrobklasse 1 betekent dat de verf uitstekend reinigbaar is. Naast het spuiten van muren en plafonds spuiten wij ook klein houtwerk mee. Zoals bijvoorbeeld trappen, kozijnen, deuren etc. Het spuiten van hout doen wij ook met de kwaliteit hout spray van Sigma. Bij kaal hout spuiten wij eerst met Sigma Nova Spray Primer. Daarna wordt het nog gespoten met Sigma Nova Spray Satin. Goede lakverf om te verspuiten.

muren-spuitwerk

Wij bieden tegenwoordig 2 spuitwerk woning pakketten aan. Bij spuitwerk pakket 1 voeren wij al het spuitwerk uit. Denk aan alles afdekken/afplakken, hoeken en naden strak kitten en we spuiten 2 lagen kwaliteit latex van Sigma. Pakket 1 is dan ook een stuk duurder dan pakket 2, omdat wij meer tijd kwijt zijn aan je woning. Ben jij handig of hoef er niet zoveel afgeplakt te worden? Dan kan je kiezen voor spuitwerk woning pakket nummer 2. Bij pakket nummer 2 voer je zelf al het afplakwerk uit, demonteer je alle stopcontacten en ruim je zelf alles op nadat wij klaar zijn met het spuiten van de woning.

Wij werken in heel Nederland en het duurt ongeveer 2 tot 3 dagen om de nieuwbouwwoningen volledig te spuiten. Als er dringend schilderwerk nodig is, kunnen we ook ‘s nachts doorwerken. Om een ​​strakker eindresultaat te krijgen is het natuurlijk noodzakelijk om voor het afdichten van alle hoeken en naden hoogwaardige acrylaatkit te gebruiken. We gebruiken voornamelijk de non-crack kit van Progold. Dit is een elastische kit.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze website https://murenspuitwerk.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *