Originele decoratie voor aan de muur

Als je net bent verhuisd, of misschien in de nabije toekomst is een ander huis gaat wonen, dan moet je natuurlijk bedenken hoe je je huis gaat inrichten. Hiernaast kan je mogelijk ook gewoon zin hebben in iets nieuws in het huis waar je nu woont, en ben je op zoek naar een leuke muurdecoratie. In deze blog worden originele manieren besproken om jouw muur te versieren, zodat je niet standaard vast zit aan een schilderij. Zo kan jij jouw vrienden verrassen met een originele muur!

Zelfgemaakte kunst

Wat is nou leuker dan persoonlijke objecten in je huis? Voor deze eerste tip kan jij samen met je vrienden, kinderen of geliefde aan de slag om een echt kunstwerk neer te zetten. Koop bijvoorbeeld allemaal je eigen canvas om op te schilderen, of leef je uit door direct op de muur te schilderen. Zorg wel dat je samen een bepaald thema bedenkt om te gaan schilderen, of zoek zelf een aantal kleuren uit die je mooi vindt.

Levendig behang

De volgende tip is mogelijk iets simpeler dan de vorige, je hoeft namelijk niet zelf je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten behang op de markt, die veel dynamischer zijn dan vroeger. Geen standaard streepjes of stipjes meer, maar je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om bakstenen behang of jungle behang op te hangen. Zo heb jij echt iets anders dan anderen, en krijg je gelijk een leuke hoeveelheid kleur in het huis. 

Koop een beamer

De laatste tip is de makkelijkste van allemaal, aangezien je alleen een beamer hoeft aan te schaffen. Als je een lege muur in het huis wilt opvullen (een witte), dan kun je goed aan de overkant een beamer plaatsen op een plank. Zo kan deze verschillende beelden op de witte muur projecteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie natuurbeelden waar je helemaal ontspannen van wordt, of juist foto’s van familie en vrienden. De beste beamers op de markt zijn de epson beamer en de optoma beamer. Deze apparaten zullen je zonder twijfel niet teleurstellen, en de mooiste kleuren op de muur laten verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *