Op zoek naar een makelaar? Zo vindt u er een die bij u past!

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen en uw huidige huis te koop te zetten? Dan is de kans groot dat u op zoek moet naar een makelaar om dit te regelen. Echter zijn er hierbij natuurlijk tal van opties en keuzes, en dat maakt de keuze niet makkelijker. Hoe komt u er dan achter welke makelaar bij u past? Wij zetten een aantal tips op een rij.

Vraag rond in uw kennissenkring

Ten eerste kunt u bij uw eigen familie en vrienden nagaan of zij bepaalde negatieve of positieve ervaringen hebben met makelaarskantoren. U bent waarschijnlijk niet de eerste in uw omgeving die een huis te koop zet, en dus kunt u alle hulp van anderen gebruiken bij uw zoektocht. Misschien kunt u op deze manier alvast een lijstje maken met eventuele makelaarskantoren waar u mee in zee zou willen gaan.

makelaar

Lees ervaringen op het internet

U hoeft het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden, en u kunt daarom natuurlijk terugkijken naar de ervaringen van andere met bepaalde makelaardijen. Zoek de makelaars waarin u geïnteresseerd bent eens op, en lees de reviews op internet. Zijn er bepaalde kantoren met hele positieve, of juist negatieve reviews? Dan kunt u deze misschien al hoger op de lijst zetten of wegstrepen.

Bekijk de website van de makelaars eens

Daarnaast kunt u eens de websites van een aantal kantoren bekijken, en eventueel een afspraak bij de makelaardij maken. Aan de hand van de website kunt u er misschien al achter komen of u bij bepaalde zaken wel of geen goed gevoel heeft. Heeft u nog een paar makelaars over? Schroom dan niet om eens een kennismakingsgesprek aan te gaan, alleen zo komt u er immers achter of de makelaar echt bij u past.

Op zoek naar een makelaar? Kijk dan op de website van ikganaarvmk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *