Uw huis in Den Haag snel verkopen?

Onverwacht snel je huis moeten verkopen

Soms door bepaalde omstandigheden is het niet anders dan dat je een huis snel moet verkopen. Wilt u uw huis in Den Haag snel verkopen? Vaak is het veel werk en voordat je alles op de rails, vaak ben je toch al snel een aantal weken verder voordat klaar bent voor een eventuele verkoop. Je wilt toch dat je woning er goed bijstaat, zowel op beeld als in het echt als er mensen komen kijken. Wil je van al deze problemen af en toch snel je huis verkopen verkoop deze dan aan De Haagsche Belegger, hierbij hoef je nergens over na te denken want alle zorgen worden uit je handen genomen. Geen bijkomende verkoopkosten en een eerlijke begeleiding tijdens het proces.

Uw huis in Den Haag snel verkopen?

Jaren ervaring met kopen van huizen

Uw huis in Den Haag verkopen is zelf een behoorlijke klus, om te beginnen moet je de waarde zelf vaststellen van je huis. Met de aanpak van De Haagse Belegger heb je al snel een duidelijk beeld over de waarde van je huis. Door een gedegen marktonderzoek te doen met de informatie die wij van je hebben gekregen, kunnen zij snel de waarde van je huis bepalen. Ben je het eens met het voorgestelde bedrag dan maken we een afspraak om de woning te bekijken. Bouwtechnische mankementen wordt doorheen gekeken, door de jarenlange ervaring is dit geen issue meer. 

Uw huis in Den Haag snel verkopen?

Zonder gedoe en op een voordelige manier

Met De Haagse Belegger kun je snel en voordelig zonder makelaar je huis verkopen, wilt u uw huis in Den Haag snel verkopen? Door het grote netwerk van bedrijven zijn we actief op de markt voor de aankoop en verhuur van woningen. Waar je bij een makelaar maanden bezig bent, is bij dit bedrijf je woning in een paar dagen verkocht. Omdat er gewerkt wordt met een vast contactpersoon is het een vertrouwd gevoel, je verkoopt niet zomaar je woning aan iedereen. Wanneer je vragen hebt kun je er altijd terecht, transparantie is voor beide partijen belangrijk om tot een eerlijke deal te komen.