Maak kennis met de Studentverhuizers

De Studentverhuizers is een verhuisbedrijf die in of naar Den Haag verhuizingen uitvoert. Ook in of naar andere steden, zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam voeren zij verhuizingen uit. Dit bedrijf is meer dan alleen een verhuisbedrijf en heeft meerdere diensten om jou van dienst te kunnen zijn. Te denken aan:

  • Verhuizen
  • Transport
  • Ontruimen
  • Klusjesman
  • Inpakservice
  • Verhuislift huren

Wanneer je van plan bent om te gaan verhuizen en hiervoor een erkend bedrijf in te schakelen om te helpen, neem dan contact op met Studentverhuizers.nl. Hier hanteren zij zeer scherpe tarieven en hebben professionele werknemers in dienst. Voordeel is dat je zelf kan bepalen in hoeverre jezelf aan deze verhuizing deel gaat nemen. Je kan er voor kiezen om alles uit handen te geven, of toch zelf een gedeelte uit te voeren. Denk hierbij aan alvast de spullen in dozen te zetten en meubels al te demonteren.

Studentverhuizers

Diverse voordelen met de Studentverhuizers

Een verhuizing hoeft niet duur te zijn, wanneer je een verhuizing uit handen gaat geven. Helemaal niet wanneer je hiervoor de Studentverhuizers inschakelt. Wanneer je een verhuizing één week van te voren reserveert krijg je nog eens 5% vroegboekkorting.

Er kunnen diverse redenen zijn dat iemand moet of wilt verhuizen. Een normale verhuizing is natuurlijk het beste, maar eer zijn ook situaties dat er een woningontruiming plaats moet vinden. Een huis moet dan binnen een zeer korte termijn opgeleverd worden. Ook dan is het fijn om te weten dat je bij deze verhuizers aan kan kloppen.

Studentverhuizers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *