Lege ruimtes in huis? Zo vul je ze op

Heb je het gevoel alsof er iets mist in je huis, omdat er veel lege ruimtes zijn? Die ruimtes kun je natuurlijk op allerlei manieren opvullen. Weet je niet zo goed hoe? Logisch, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal tips om de lege ruimtes in je huis te voorzien van leuke items.

Mooie schilderijen

Een mooi schilderij doet vaak veel goeds voor de sfeer. Kies een schilderij uit dat bij jouw wensen en eisen past en hang hem op de lege plek. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere (kleine) schilderijen naast of onder elkaar te hangen, of de schilderijen in een bepaalde vorm op te hangen. Je zult zien dat de ruimte al een stuk sfeervoller wordt als je één of meerdere schilderijen ophangt. 

Een grote plant

Tegenwoordig zijn grote planten erg populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote cactus, palmboom of bonsai. Is de plant die je op het oog hebt niet zo groot? Dan kun je deze ook groter doen lijken door hem op een krukje neer te zetten. 

Een boekenkast

Boeken zijn altijd goed! Naast dat het goed is om regelmatig te lezen, staat zo’n kast ook nog eens leuk in huis. Het brengt een bepaalde sfeer met zich mee. Idealiter kies je ook nog eens voor boeken met een mooie kaft, die bij de rest van het interieur passen, maar dat is natuurlijk niet altijd haalbaar. 

Een zitplekje

Ontspanning is belangrijk, vooral natuurlijk in je eigen huis. Om die reden kan het leuk zijn om een comfortabele stoel te plaatsen op een lege plek in je woning. Ziet er ook nog eens erg leuk uit. Ga bijvoorbeeld voor een Richmond Interiors stoel. Meer informatie hierover vind je op de website skogen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *