tv led stip

led strip 5 meter kopen

Led strips worden momenteel steeds populairder. Dit zorgt voor meer aanbieders en dat is altijd goed voor de concurrentie. Dit omdat bedrijven het beste product willen aanbieden en dat voor de scherpste prijs. Zo heb je nu de led strip 5 meter die zeer scherp wordt aangeboden en beschikt over topkwaliteiten. Zo kan je de led strip inschakelen op bluetooth en eenvoudig bedienen met een afstandsbediening of app. 

Inschakelen op je televisie

Doordat je de led strip 5 meter kan bevestigen op je televisie zorgt dit voor een unieke sfeer. Je kan namelijk uit ruim 16 miljoen verschillende kleuren kiezen die optimaal overlopen op je televisie. Of je nu wilt gamen, een film of serie kijkt? Het is daadwerkelijk super! Naast de 5 meter strips kan je ze ook kopen van 2, 3, 10, 15 of 20 meter. Zo kan je precies hetgeen versieren wat jij wilt. 

tv led stip

Specificaties

De led strip van 5 meter beschikt over een lengte van 15 meter, 12V stroom, 7200 lumen en heeft ongeveer 50000 branduren. In totaal beschikt het over 270 LED’s en heeft het een vermogen van 48w. Het is daarom ook echt een aanrader om deze te bestellen. Je krijgt namelijk bij aanschaf maar liefst 24 maanden garantie, dus ze zijn zeker van de kwaliteiten van het product. Daarnaast zijn de strips IP65 waterproof (geen stress om waterschade of gedoe) en is het zeer eenvoudig te installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *