Een LED paneel 60×60 4000k voor natuurlijk licht

Als je op kantoor werkt, of zoals nu tijdelijk een werkplek thuis hebt ingericht, dan weet je dat goed licht echt belangrijk is. Te fel is niet fijn en te gedimd is ook niet fijn. Je wilt immers goed kunnen zien waar je mee bezig bent. Toch wordt goed licht vaak vergeten. En dat kan zorgen voor concentratieproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid. Er zijn echter veel verschillende soorten licht en dus kan het lastig kiezen zijn. Wanneer je toch al van plan bent om het lichtplan van je werkruimte eens onder handen te nemen, dan kun je misschien eens kijken naar een LED paneel 60×60 4000k voor natuurlijk licht. Dit licht is niet te fel en niet te zwak, je kunt hier goed mee werken.

LED paneel 60×60 4000k voor aan je plafond

Nog niet eens zo lang geleden hingen er in ieder kantoor TL-buizen. Ook die waren in verschillende kleuren te koop, maar er wilde er nog wel eens een sneuvelen en dan kreeg je altijd een kleurverschil. Dat kleurverschil kan enorm hinderlijk zijn. Door de TL-buizen en de armaturen de deur uit te doen, zorg je ervoor dat er ruimte is voor een andere soort verlichting. Kies dan voor een LED paneel 60×60 4000k. Deze zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor de inbouwversie, voor in je verlaagde plafond, maar ook voor de opbouwversie, voor tegen je gewone plafond.

Een fijn licht dat niet zal flikkeren

Een groot nadeel van de ouderwetse TL-buizen was dat ze er op een gegeven moment mee ophielden. Maar een nog vervelender iets was de tijd vlak voor ze er mee ophielden. Een continue brom, het flikkeren van het licht, allemaal bloedirritant. Met een LED paneel 60×60 4000k heb je daar geen last meer van. Deze LED-panelen hoeven ook niet eerst te gloeien voor ze aan gaan. Ze doen het op ieder gewenst moment. En ze gaan ook nog eens jarenlang mee.

LED-verlichting is beter voor het milieu

Een LED-lamp verbruikt namelijk veel minder energie dan de gloeilampen en zelfs de spaarlampen van vroeger. Dat merk je in je portemonnee en toekomstige generaties gaan dat zeker merken aan het milieu. Een LED-lamp wordt namelijk niet gloeiend heet of zelfs maar écht warm. Hierdoor verbruikt deze lamp minder energie en gaat de lamp ook nog eens langer mee. LED-lampen zijn misschien iets duurder in de aanschaf, maar dat betaalt zich al snel terug. Je hoeft niet eens lampjes op voorraad te hebben!