Koopwoning Groningen verkoop

Koopwoningen Groningen verkoop

De enorme stijging van de huizenprijzen is door de Coronacrisis voorbij, al stijgen de gemiddelde huizenprijzen nog steeds. In Groningen ligt het aanbod van (koop)woningen lager dan in de meeste delen van het land, maar enkele recente nieuwbouwprojecten brengen hier langzaam verandering in. Mocht je als bewoner van Groningen van plan zijn om je huis te verkopen, dan is het van belang om de huidige ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. De makelaars van Koopwoningen Groningen hebben de juiste kennis en ervaring en zijn volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Zij kunnen je helpen met de verkoop van je huis en je gedurende het hele traject bijstaan.

Nederlandse Huizenmarkt 

Zowel burgers als bedrijven worden in meer of mindere mate geraakt door de Coronacrisis, wat inmiddels ook is terug te zien op de huizenmarkt. Medio 2020 zat de huizenmarkt nog in de lift, vooral omdat de vraag naar koopwoningen groter was dan het aanbod en de hypotheekrente gunstig was. Er was tot voor kort nog veel beweging op de huizenmarkt, kopers lieten zich (nog) niet tegenhouden door de ontwikkelingen rondom Covid19. Een algemene trend die is te onderkennen, is dat steeds meer kopers specifiek op zoek zijn naar een woning met veel ruimte en/of een tuin. Dit maakt een provincie als Groningen, met haar rust en ruimte, een interessante regio voor potentiële kopers. De verwachting is overigens wel dat de huidige crisis er in de tweede helft van 2020 en de eerste helft van 2021 voor gaat zorgen dat de huizenmarkt zal gaan consolideren en mogelijk zelfs krimpen.

Mogelijkheden verkoop Koopwoningen Groningen

De vraag naar woningen zal door de huidige ontwikkelingen naar verwachting gaan afnemen de komende maanden. Het resultaat hiervan zal uiteindelijk zijn dat de huizenprijzen minder snel gaan stijgen of zelfs gaan dalen. Koopwoningen Groningen kan je helpen met het verkopen van je woning tegen de meest gunstige condities binnen het huidige landschap. Zij bezit de juiste kennis en ervaring en is op de hoogte van de regio en van de bewegingen op de aankoop- en verkoopmarkt. Daarbij houdt ze vanzelfsprekend continu rekening met de actuele situatie en verwachte ontwikkelingen. Koopwoningen Groningen taxeert de woning voor je, zodat deze tegen de juiste condities in de verkoop gaat. Daarnaast wordt je woning op meerdere kanalen en met professionele foto’s en sfeervideo’s gepubliceerd, zodat een breed publiek wordt bereikt en geënthousiasmeerd. Dit zal ervoor zorgen dat je snel meerdere geïnteresseerde kopers bereikt.

Verkoopproces

Er is altijd een vertegenwoordiger van Koopwoningen Groningen aanwezig tijdens de bezichtigingen van je woning. We begeleiden de potentiële kopers tijdens de rondleiding en geven een compleet beeld van de woning. Mocht er een bod worden gedaan, dan helpen we desgewenst met de onderhandeling. Gezien de huidige situatie en ontwikkelingen, mag je verwachten dat er meerdere geïnteresseerden op je woning afkomen en dat er meerdere biedingen binnen komen. We begeleiden dit hele proces en maken het inzichtelijk voor alle betrokken, zodat het eerlijk en ordentelijk verloopt. Je kunt er op deze manier van op aan dat je woning tegen de meest gunstige condities wordt verkocht. Nadat je het eens bent geworden met de koper, stellen we een koopovereenkomst op. Alle gewenste onderwerpen en afspraken worden hierin meegenomen, zodat de (ver)koop voor iedereen naar volle tevredenheid wordt afgerond. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom koopwoningen Groningen? Neem dan gerust contact met ons op.