glazenwassen

Klusjes waar ik écht een hekel aan heb!

Ken je dat? Van die klusjes waar je écht geen zin in hebt. Af en toe moet het helaas gebeuren. Ik ben benieuwd aan welke klusjes jij echt een hekel hebt. Zelf heb ik het volgende lijstje samengesteld: 

  1. De badkamer schoonmaken

Mijn partner en ik hebben 3 kinderen. Dagelijks maken 5 mensen dus gebruik van de badkamer. Ik vind het heerlijk om in bad te gaan en om onder de douche te stappen. Het schoonmaken van de badkamer vind ik alleen geen bal aan. Het schoonmaken van de voegen, het toilet bijhouden.. het is zeker niet mijn favoriete bezigheid. Regelmatig laat ik daarom nu een schoonmaakbedrijf komen. Ik heb gekozen voor schoonmaakbedrijf Dros.

  1. De auto wassen

Ook de auto wassen is zo’n klusje waar ik een hekel aan heb. Nu is de buitenkant van de auto niet zo’n probleem. Even door de carwash en klaar ben je. Maar het interieur.. dat is een ander verhaal. Met 3 kinderen op de achterbank (die daar ook eten en drinken) is het in mum van tijd een zooi.

  1. Ramen wassen

De ramen wassen.. ook zo’n klusje waar je mij niet wakker voor kan maken. Het is altijd weer een gedoe. Ik heb onlangs dan ook besloten om een professionele glazenwasser in te huren. Ik woon zelf in Zwolle en heb in Google gezocht op ‘Glazenwasser Zwolle’. Inmiddels heb ik een goed bedrijf gevonden! 
Ik kan nog veel meer klusjes bedenken, maar dan wordt het een ellenlange blog. Aan welke klusjes heb jij nu echt een hekel? Ik ben benieuwd! Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *