meubelstoffeerder Apeldoorn

Je meubels in een nieuw jasje stoppen

Soms is het eens tijd om weer het gevoel te hebben van een nieuwe woonkamer, zonder daar diep voor in de buidel te hoeven tasten. Als je graag je woonkamer weer eens wil opfrissen en in een nieuw jasje wil stoppen, dan kan dat heel goed door je meubels eens te restaureren of een likje verf te geven.

Meubels stofferen

Om je meubels weer echt als nieuw te hebben, zou je je meubels kunnen laten stofferen. Bijvoorbeeld bij deze meubelstoffeerder in Apeldoorn en omgeving. Je kunt je meubels echt een heel nieuw leven geven en er weer jaren van genieten, omdat het weer helemaal als nieuw wordt voor een schappelijke prijs. Of je nu je meubels van stof opnieuw laat stofferen of leer opnieuw laat bekleden, het komt er altijd mooier uit dan daarvoor. Je hoeft niet per se je bank weer met stof te laten stofferen. Als je liever leer wil, dan kan dat ook. Dat is dus ideaal!

Denk bijvoorbeeld aan de stoelen van je eettafel, je favoriete stoel of de bank in de zitkamer. Het is zonde om nieuwe meubels te kopen en daarom is het in veel gevallen verstandiger om het te laten stofferen. Vooral als je ook nog eens gehecht bent aan je betrouwbare meubilair.

Meubels renoveren

Naast het stofferen en bekleden van je meubels, kun je ook kiezen voor het opnieuw verven of laten verven van je meubels. Denk dan aan de vitrinekast, je eikenhouten eettafel of je rieten stoel. Een likje verf kan erg veel verschil maken. Pak een kwast en koop de kleur verf die je wil gebruiken en verven maar! 

Vaak maakt het zoveel verschil dat het lijkt alsof je nieuwe meubels hebt gekocht, terwijl je alleen maar wat tijd hebt hoeven te steken in het verven ervan. Niet eens alleen je eigen meubels opknappen met een likje verf loont. Ook als je wat meubels tweedehands bij bijvoorbeeld een kringloopwinkel kan vinden, kun je goedkoop aan leuke meubels komen.

Meubeltrends

Je kunt je eigen meubels opknappen of je kunt dit door een specialist laten doen. Of je nu je stoelen laat bekleden met leer of je tafel verft, er zijn voor ieder soort meubel een bepaalde trends. Een bekende trend is bijvoorbeeld je kast licht op te schuren op willekeurige plekken voor een antieke uitstraling. Zo zie je maar, alles is mogelijk.