Je huis aan de buitenzijde laten stucen

Een van de meest populaire buitenafwerkingen voor uw huis is het werk van een stukadoor. Het huis blijft jarenlang mooi omdat het onderhoudsvrij is. mits, je het goed blijft onderhouden.  Het inhuren van professionele stukadoor voor het stucen van de buitenkant van je huis kent vele voordelen. 

Vult scheurtjes 

Als je scheuren hebt in je stucwerk kan dit met de tijd een groter probleem worden en veel schade aanrichten. Er zijn kostbare reparaties nodig om stucwerk te repareren als dit ongeverfd blijft. Het opvullen van grote scheuren in de muur wordt gedaan met buitenkit of metselwerk door professionele schilders. De scheurvuller moet flexibel zijn om een stuk met de verfkleur er beter uit te laten zien!

Biedt een betere beteugeling 

Stucwerk is een oplossing om uw huis lang mooi te houden en het is een eenvoudige oplossing om de buitenmuren te verbeteren. Het opfrissen met verse verflagen spreekt bezoekers en huizenkopers aan, omdat het een aantrekkelijke look creëert.

Bestand tegen Uv-stralen

Bij een zonnig klimaat kunnen ultraviolet stralen zorgen voor schade en scheuren in het metselwerk. 

Door uw stucwerk te schilderen, heeft het minder grote invloed op de functionaliteit en blijven buitenmuren goed geïsoleerd en beschermen ze tegen schadelijke Uv-stralen.

Flexibiliteit met verfkleuren

Je kunt goed onderhouden stucwerk in elke gewenste kleur schilderen, afhankelijk van het type van uw 

stucwerk. De grootste voordelen van stucwerk zijn dat u verschillende kleuren kunt schilderen om aan uw voorkeuren te voldoen.Voor stucwerk aan de binnenkant van uw huis kan u kijken naar Beton cire. Zo heb je Beton cire in verschillende kleuren en kun je beton cire in de keuken of in het toilet gebruiken.