Infrarood panelen

Huis verduurzamen met INFRAROOD panelen

Het is ongelofelijk populair om een huis te verduurzamen. Er zijn talloze manieren hoe dit kan. In dit proces denkt Enirgy graag met je mee. Ons doel is om Nederland gasvrij te maken. Dit begint natuurlijk bij het verwarmen van woningen. Om in eerste instantie een warmer huis te creëren is het verstandig om te beginnen met isolatie. Hierdoor houdt je woning meer warmte binnen. Het isoleren van je dak, gevel en vloer houdt een hele hoop warmte binnen.

De volgende stap is om te kijken hoe je huis nog meer energie kan besparen. Verduurzamen met infrarood panelen is dan een geweldige optie.

Wat is een infrarood paneel?

Een infrarood paneel is een paneel dat je kan monteren in huis. Hiermee kun je heel gericht een bepaald gebied verwarmen met infrarood straling. Hierdoor hoef je niet gelijk je hele woning te verwarmen maar kun je ervoor kiezen om alleen een bepaald gedeelde (wat je gebruikt) op te warmen.

De infrarood panelen werken op elektriciteit. Hierdoor hoef je bij het verwarmen van jouw woning geen gas te verbruiken. Dit is beter voor jouw portemonnee en voor het klimaat!

Infrarood panelen

Hoeveel kun je hiermee besparen?

Door het huis te verwarmen met infrarood panelen kan je besparing oplopen tot 20%. Goede isolatie is hierbij wel noodzakelijk. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde ruimtes (tijdelijk) gericht te verwarmen. Denk aan je badkamer, zolder, kantoor etc. Een adviseur kan een advies op maat geven om een optimaal resultaat te behalen voor iedere woning.

Hoeveel onderhoud heeft een paneel nodig?

Een infrarood paneel heeft geen onderhoud nodig. Het is wel aan te raden om de panelen eens in de zoveel tijd te reinigen met een vochtige doek. Hierbij adviseren wij om geen hardnekkige schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *