Hoe pak je slim in voor je verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, dan komt daar een hoop bij kijken. Je dient niet alleen ontzettend veel te regelen, ook het inpakken van je spullen is een klus waar vaak veel tijd in gaat zitten. Je kunt het dan ook maar beter op een slimme manier aanpakken. Gelukkig zijn hier verschillende trucjes voor. Je vindt er een aantal hieronder.

Neem niet alles mee

De eerste tip die we je geven is om niet alles mee te nemen naar je nieuwe huis. Nu is je kans om alles eens grondig onder de loep te nemen. Welke spullen gebruik je niet meer en welke kleding draag je eigenlijk nooit? Zoek alles goed uit en bepaal wat je beter weg kunt doen. Dat scheelt niet alleen gesjouw, maar levert vaak ook nog wel iets op. 

Verpak je kleding in een vuilniszak

Het kan een hele klus zijn om je kleding uit je kast te halen, op te vouwen en in dozen te stoppen. In plaats daarvan kun je er ook voor kiezen om een vuilniszak om je kleding heen te doen terwijl het nog in de kast hangt. Vervolgens leg je de vuilniszak zo in de doos, waarbij de kleding nog aan de hangers hangt. Dit kan een hoop tijd en moeite schelen.

Gebruik kleuren voor de verhuisdozen

Of je nu een verhuisbedrijf in Den Haag inschakelt (zoals bijvoorbeeld http://www.vanderveldeverhuizingen.nl) of zelf aan de slag gaat met verhuizen; het is altijd handig om het overzicht te bewaren als het aankomt op verhuisdozen. Je kunt dit doen door de verschillende kamers met kleur aan te geven op de verhuisdozen. Voorzie de dozen voor de slaapkamer bijvoorbeeld van een gele kleur, terwijl je op de dozen voor in de keuken een blauw label plakt. Zo zie je in één oogopslag waar elke doos geplaatst kan worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *