cinewall

Hoe maak je een levende muur met een Cinewall & TV wand?

Je wilt een hoogwaardige Cinewall & TV wand door de tv te integreren met een op maat gemaakte boekenplank of een inbouwkast onder het dak? Dan is het raadzaam op zoek te gaan naar professionals voor binnenhuisarchitectuur en meubeldesign. Dankzij een professional hoef het niet alleen bij dromen van mooie meubelen te blijven. Samen met een expert kunnen je dromen waarheid worden. Want alleen zo krijg je een TV wand die perfect in het interieur past en tegelijkertijd genoeg ruimte biedt voor alle spullen die je wilt opbergen! Niet alleen de TV, maar ook de stereo-installatie, de bijbehorende luidsprekers, de platenspeler, subwoofer en DVD-speler en de hele platen en dvd’s passen perfect in een elegante, op maat gemaakte cinewall. Alle harten zullen er sneller van gaan kloppen.

Mooie blikvanger in de kamer

Een expert zal er vast en zeker in slagen om van een muur in ongeacht welke ruimte een magisch middelpunt te creëren. Een Cinewall & TV wand kan heel goed een plekje krijgen in de woon-, eet- en kookruimte. Ongeacht of je als alleenstaand in een appartement woont, of als gezin in een groot statig herenhuis. Zo’n op maat gemaakt want kan in iedere woning en is voor iedereen geschikt. Zelfs de slaapplekken voor eventuele katten kan gerealiseerd worden. Alles kan er een plekje krijgen. Natuurlijk op de eerste plaats de TV en daarnaast eventueel de ultramoderne hifi-installatie zal zonder zichtbare kabels kunnen worden geïnstalleerd. Bij het maken van een plan van indeling moet er rekening worden gehouden met de gegeven hoogte in de ruimte en met de inhoud. Daarom kunnen zelfs hoge dossiermappen hier hun plaats vinden net als kleine en grote boeken.

Roomdivider

Denk in mogelijkheden niet in problemen. Dankzij een slim bedacht ontwerp én een slimme plaatsing kan een Cinewall & TV wand zelfs een nóg grotere blikvanger worden door hem als roomdivider te maken. Zodoende kan deze niet alleen plek bieden voor een TV en eventuele andere apparatuur. Maar ook voldoende ruimte bieden voor kleding, schoenen en andere belangrijke spullen in de slaapkamer.

Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden die je honger naar moderne maatmeubelen zullen stillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *