Hier wilt u sowieso stopcontacten hebben

Kent u dat gevoel dat u op die ene plek waar u het eigenlijk altijd nodig heeft geen stopcontact heeft? Wanneer u gaat verhuizen heeft u misschien wel de keuze om zelf nieuwe stopcontacten te plaatsen. Daarom vandaag; de plekken waar u niet wilt vergeten een stopcontact te plaatsen.

Stopcontacten in de badkamer

Dee eerste plek lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende, maar is wel een hele belangrijk. Namelijk de badkamer. Denk er maar eens aan hoeveel elektrische apparaten u iedere dag in de badkamer gebruikt. Van föhns tot elektrische tandenborstels tot scheerapparaten, we gebruiken genoeg elektriciteit in de badkamer. Vergeet daarom niet om één of meerdere stopcontacten aan te leggen in de badkamer.

stopcontact

Stopcontact Bij uw bed

Daarnaast is het sowieso handig om stopcontacten in de slaapkamer te plaatsen, het liefst in de buurt van uw bed. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine lampjes aansluiten of uw telefoon aansluiten. Voor dat laatste is het handig om te kijken naar een stopcontact met usb poort. Wanneer u één of meerdere stopcontacten met een usb neemt, en een aantal gewone, weet u zeker dat uw telefoon nooit leeg is, maar u ook nog andere stopcontacten heeft om gebruike van te maken.

Stopcontacten in de garage

Heeft u een garage bij uw huis? Dan is het handig om ook hier een aantal stopcontacten te plaatsen. Deze hoeven natuurlijk niet helemaal weggewerkt, en kunnen dus gewoon opbouw stopcontacten zijn, maar kunnen wel erg handig van pas komen. Bent u bijvoorbeeld van plan om wel eens in uw garage te gaan klussen? Grote kans dat u daarvoor elektrische apparaten gebruikt. Daarom is een stopcontact in de garage dus altijd handig.

stopcontact

Stopcontact in de keuken

Als laatste een plek waar de meeste mensen al wel stopcontacten zullen hebben, maar vaak net niet genoeg; de keuken. Herkent u dat moment waarop er al allerlei apparaten, zoals de waterkoker, broodrooster, of koffiezetapparaat aangesloten zijn in een stopcontact, maar u ook een ander elektrisch apparaat wilt gebruiken? Het is vervelend wanneer u in de keuken niet genoeg stopcontacten heeft, vooral wanneer u ook daadwerkelijk alle apparaten tegelijk nodig heeft. Zorg er daarom voor dat er genoeg stopcontacten aanwezig zijn in de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *