laminaathal

Goedkoop een kinderkamer inrichten. Hoe doe je dat?

Iedereen weet vast dat het een hele hectische tijd kan zijn als er een kind onderweg is. Je moet van alles regelen, het is een emotioneel proces en – niet te vergeten – is het niet heel goedkoop. Dat laatste is vaak een probleem bij het inrichten van de kinderkamer. Een kinderkamer is vaak voor een paar jaar en hier wil je dan ook niet onnodig veel geld in investeren.

De basis: vloer leggen

Elke kamer heeft natuurlijk een vloer nodig. Ook de kinderkamer. Een lege kamer verbouwen of inrichten begint vaak met een goede vloer. Echter is het niet nodig om de duurste vloer te leggen in de kinderkamer, want de kleine zal na een tijdje maar al te graag de vloer vies maken of beschadigen, om maar even een voorbeeld te noemen. Kies daarom dus voor lekker goedkoop laminaat van Laminaathal, zodat het niet uitmaakt als het beschadigd raakt.

Tweedekans

Kinderspullen, zoals een wiegje of een buggy zijn ook niet altijd erg goedkoop. Het is vaak zonde om dit nieuw te kopen, want je hebt er maar een paar jaar iets aan. Die kids groeien namelijk sneller dan je denkt. Vraag daarom aan mensen in je omgeving of ze nog spullen hebben voor de kinderkamer die zij niet meer gebruiken. Natuurlijk kun je ook altijd op internet rondspeuren naar kinderspullen van mensen die ze gratis weggeven of voor een zacht prijsje van de hand willen doen. Zo hebben jullie er beide wat aan, want zij hebben het nieuw gekocht en er iemand blij mee kunnen maken die er wat aan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *