Top 10 airco’s zonder slang

Goed voorbereiden op de aankomende zomer? Neem een slangloze airco

Iedereen die de afgelopen jaren de zomers in Nederland heeft meegemaakt en in die tijd in een woning woonde die niet echt bestand is tegen de warmte van een hittegolf kan erover meepraten: de temperatuur in huis wordt soms zo hoog dat het eigenlijk niet meer uit te houden is. Vooral het feit dat er geen ontsnapping mogelijk is maakt zo’n hittegolf zwaar. Dit ontsnappen is in feite echter wel degelijk mogelijk. Dit kun je simpelweg doen door een airco in huis te halen. En nee, dit hoeft zeker niet per se een heel prijzige aangelegenheid te zijn. Een goede aircooler, in de volksmond ook vaak airco zonder slang genoemd, kun je namelijk al voor hooguit enkele honderden euro’s krijgen. Bekijk bijvoorbeeld eens een top 10 airco’s zonder slang, dan zul je misschien zelfs verbaasd zijn over de vriendelijke prijzen van deze toch kwalitatief goede apparaten. 

Top 10 airco’s zonder slang

De vele voordelen van airco’s zonder slang op een rijtje

Ten opzichte van in de muur geïnstalleerde airco’s en mobiele airco’s met slang hebben airco’s zonder slang de volgende pluspunten:

  • Ze zijn relatief gunstig geprijsd, waarmee ze voor nagenoeg iedereen toegankelijk zijn.
  • Aircoolers gebruiken minder energie dan andere soorten airco’s.
  • Je hebt geen afvloerslang nodig en hoeft dus ook de rest van de raamopening af te dichten. Je kunt je raam dan dus blijven gebruiken zoals je wilt.
  • Airco’s zonder slang zijn heel goed in staat de lucht binnen een ruimte te verschonen.
  • Slangloze airco’s maken niet veel geluid. Je nachtrust wordt er normaal gesproken dus niet door verstoord.
  • Een aircooler is normaliter uitgerust met wieltjes. Je kunt ‘m dus heel makkelijk verplaatsen van de ene ruimte naar de andere.
  • Met een airco zonder slang blijft de luchtvochtigheid op hetzelfde natuurlijke niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *