Tinello Keukens

Exclusieve keukens die volledig naar jouw smaak zijn: het kan

Als je een eigen woning hebt en je hebt het geld, kies dan voor een keuken op maat. Zulke exclusieve keukens die speciaal voor jou zijn ontwikkeld, betekent namelijk vaak dat je geen concessies hoeft te doen. En wie wil dat nu niet? Het  fijne is bovendien dat je wanneer je een eigen keuken ontwerpt, dit ook volledig naar je eigen smaak kunt doen. Alle stijlen combineren? Dat kan. Uitbundige apparatuur? Kan ook. Het is jouw keuken.

De verschillende stijlen

Er zijn verschillende woonstijlen die met name erg in trek zijn momenteel, maar welke ook vrij tijdloos zijn. Je kunt dan denken aan de volgende stijlen:

  • een moderne keuken
  • een industriële keuken
  • een landelijke keuken
  • een romantische keuken
  • een bohemian of vintage keuken

Welke stijl bij je past is natuurlijk heel persoonlijk. Wat echter fijn is aan zo’n zelf uitgekozen keuken is dat je prima stijlen kunt combineren. Wist je bijvoorbeeld dat modern heel goed te combineren is met landelijk? Er zijn bovendien meer combinaties mogelijk.

Tinello Keukens

Modern en industrieel

De industriële stijl kenmerkt zich door robuuste materialen, open leidingen, grove afwerking en veel koper, zwart en hout. De moderne stijl is veel strakker en minimalistisch met weinig ronde vormen en veel wit en zwart. Modern is opgeruimd en simpel, industrieel is rommelig en robuust. En toch kun je het heel goed combineren. Want beide stijlen kenmerken zich tevens door veel rechte lijnen en overzichtelijkheid. Ook passen grote meubels goed bij beide stijlen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *