Eiken gebinten zorgen voor luxe

Hoogtes en verticale ruimte is een bijzondere luxe die niet alleen met traditionele architectuur wordt geassocieerd. Moderne gebouwen met eiken gebinten maken gebruik van traditionele ontwerpen in combinatie met geavanceerde methoden. Hiermee wordt de moderne architectuur aangevuld en zodoende een gevoel van grootsheid en status gegeven. Ze creëren een opvallend visueel effect en een gevoel van hoogte, ruimte en luxe. Waardoor je huis een prachtige plek wordt om te wonen, leven en te genieten. Terwijl je tegelijkertijd waarde toevoegt aan je eigendom.

Waarom eiken gebinten?

Als je voor een eiken gebint kiest, kies dan voor kwaliteit. Alleen kwaliteit is spectaculair en straalt luxe uit. Kies daarnaast voor een professional die het gebint voor je maakt. Een professional die ook advies kan geven over de houtconstructie, zoals de juiste locatie van de dakspanten, de afmetingen van de profielen, de stijl en de lay-out. Vaak worden eiken gebinten gemaakt en geleverd als een pakket dat door de lokale aannemer geïnstalleerd kan worden omdat het uit van tevoren op maat gemaakte onderdelen bestaat. Deze constructie kan eenvoudig op zijn plaats worden getild. Maar de professional heeft natuurlijk veel meer kennis en ervaring om een eiken gebint te installeren. Wat weer van pas komt bij grotere, gecompliceerde projecten of complete huizen.

Veel soorten gebinten

De verscheidenheid aan eiken gebinten is verbijsterend en er zijn ontelbare variaties op elk thema. Men zou de soorten eiken gebinten in drie hoofdcategorieën kunnen onderverdelen vanuit het oogpunt van hun gebruik:

  1. Algemene dakspanten voor gewelfde plafonds: Voor een mooi gewelfd plafond zonder specifieke beperkingen, is er een ruime keuze aan eiken gebinten. Je keuze hangt af van je eigen esthetische voorkeur.
  2. Dakgebinten voor extra stahoogte: Mensen willen vaak genoeg hoofdruimte om comfortabel onder de gebinten door te kunnen lopen. Maar ook is een veel gehoorde wens om de ruimte optisch te vergroten. Zonder dat de totale hoogte van het dak toeneemt. Dit is een veel voorkomende eis, vandaar dat er veel elegante oplossingen zijn voor dit type dak.
  3. Dakspanten voor zolders en vlieringen: Verhoogde gebinten en verhoogde kraagspanten zijn geschikt voor de meeste zolders en vlieringen.

Neem contact op met een specialist die je kan helpen je wensen in vervulling te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *