eetbank

Eetbank op maat van hoge kwaliteit

Een eetbank kan veel betekenen voor je woonkamer. Het is een mooie oplossing als je meer ruimte wilt creƫren in je eetkamer. Een eetbank is het mooiste als deze precies past bij de tafel die je hebt en ook dezelfde breedte is. Dit kan als je hem op maat laat maken. Hij is dan volledig in verhouding tot de tafel wat wel zo mooi is.

eetbank

Uniek

Als je kiest voor maatwerk weet je zeker dat je een uniek meubel hebt in je woonkamer. Meubelmaatwerk Company is een bedrijf die oog voor detail heeft en ervoor zorgt dat jij krijgt waar je naar verlangt. Je kunt zelf bepalen welke kleuren je wilt en welke materialen. Om deze reden maakt het hem helemaal mooi. Ook de stijl en vorm is helemaal aan jou. Ze kunnen je natuurlijk wel helpen bij het maken van een keuze. Ze weten namelijk heel veel van interieur en detail. Zo kunnen ze zorgen dat de bank precies past bij de rest van je interieur.

eetbank

Showrooms

In Hengelo en Ijsselstein heeft dit bedrijf een showroom. Deze showrooms staan vol met materialen, kleuren en vormen die ze vaak maken en waar je aan kunt denken als inspiratie.