Een zorgbed dat verstelbaar is voor alle aandoeningen

Met een zorgbed kun je nog lang thuis blijven wonen als het om zorg gaat. Je koopt geen saai ziekenhuisbed maar een zeer trendy boxspringbed dat omhoog en omlaag kan. Verder kan het bed kantelen en kun je altijd makkelijk het bed uitkomen. Met een afstandsbediening kun je het bed in diverse standen zetten. Ook heeft het bed wieltjes zodat je deze makkelijk kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes in huis. Verder kun je makkelijk ene tillift gebruiken voor deze zorgbedden en wordt het matras helemaal samengesteld op afstemming van de zorgbehoeften. Bij invaliditeit of rugklachten wordt een speciaal matras samengesteld die de lighouding optimaal op een veilige manier ondersteund.

Ga voor gemak van een zorgbed

Een zorgbed is daartegen zeer praktisch en biedt het hoogte comfort. Het verstelbare hoofdgedeelte kan je rechtop laten zitten waardoor je eenvoudig tv kunt kijken of een boek kunt lezen in bed. Verder kun je het bed voorzien van hekken en hulp bij uitstappen zodat je nog comfortabeler gebruik kunt maken van zorg in huis. De materialen die voor de bedden worden gebruikt zijn duurzaam en van zeer hoge kwaliteit. De levensduur van het bed is langdurig door de hoge kwaliteit. In de showroom kun je een zorgbed naar keuze kiezen en zelfs uitproberen. Je kunt gelijk voelen of het bed goed ligt en of je er langdurig prettig in kunt slapen. In de showroom kun je ook om geschikt advies op maat vragen.

Matras kiezen voor je slaapbehoeften

Voor het zorgbed is een goed matras zeer belangrijk. Als je advies opvraagt zal dan ook worden gekeken naar een matras welke is afgesteld op slaapgedrag en eventuele aandoeningen aan de wervels zoals nek, schouders en rug. Matrassen kunnen worden uitgezocht op postuur en lichaamsgewicht, beleving van warmte, en andere fysieke lichamelijke kenmerken. Veel moderne matrassen bestaan uit pockets die naar de slaaphouding vormen. Verder zijn deze matrassen voorzien van koudschuim vulling, latex of traagschuim. Deze worden veel op boxsprings toegepast en de mogelijkheden voor en zorgbed zijn zeer uitgebreid om deze samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *