Woonverzekering

Een woonverzekering voor jouw nieuwe huis

Ga je binnenkort verhuizen naar een koophuis? De hypotheekverstrekker zal dan waarschijnlijk willen dat je een woonverzekering afsluit voor de woning. Maar welke verzekering is dan het beste? Je kunt gemakkelijk een woonverzekering via overstappen.nl kiezen. Zij vergelijken de verschillende opties zodat jij een verzekering afsluit die het best bij jouw eisen en wensen past. 

Welke woonverzekering is het best voor mij?

Een woonverzekering is een inboedelverzekering en een opstalverzekering in één. Een inboedelverzekering houdt in dat je verzekerd bent voor schade aan spullen in jouw woning. Naast een woonverzekering kun je ook makkelijk een inboedelverzekering via overstappen.nl afsluiten. Een opstalverzekering verzekert alle schade aan de woning zelf. Er zijn twee soorten dekkingen van een woonverzekering. Namelijk een standaard basisdekking of een allrisk dekking. Een basisdekking verzekert schade door brand, inbraak, storm, lekkage of verhuizing. Daarnaast ben je ook verzekerd voor schade aan de vloer. Sommige schade valt niet onder de basisdekking. Je kunt ervoor kiezen om een allrisk dekking te nemen. Je bent dan extra verzekerd voor zelf veroorzaakte schade aan jouw woning of spullen. 

Woonverzekering

Vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt de diverse verzekeringen voor jou waarna jij kunt kiezen voor degene die het best bij je past. Welke woonverzekering op overstappen.nl het best bij je past hangt van veel zaken af. Bijvoorbeeld in wat voor soort huis je woont, of in welke stad. Welke inboedelverzekering op overstappen.nl het best is hangt bijvoorbeeld af van het eigen risico en de woonregio. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *