Een leuk spel voor de werknemers

De kantoorplanten zijn zo populair onder de werknemers dat zij er allerlei manieren voor hebben gevonden om het interessant te houden op de werkvloer. Wist je dat veel werknemers liever kantoorplanten op hun bureau hebben dan een mooie vaas met bloemen. Dit is dus een goed idee geweest van de werkgever om het kantoor vol te stoppen met kantoorplanten. Nu zijn er namelijk onderlinge wedstrijden en spelletjes georganiseerd op basis van de kantoorplanten. Dit is heel erg bevorderend voor de werksfeer op het kantoor. De werkgever is zeer tevreden over deze positieve ontwikkelingen.

Hoe worden de planten verhandeld?

Je hebt dus onderling nu een handelsbeurs voor de kantoorplanten. Dit is helemaal opgericht door de werknemers zelf en zij onderhandelen onderling over de prijzen en maken mooie deals voor het verhandelen van de kantoorplanten. Dit is zeer goed voor de productiviteit, want de werkgever bepaalt zelf hoelang zij mogen besteden aan het handelen van kantoorplanten. Zij weten dus dat deze binnen een bepaald tijdsbestek klaar moeten zijn om ervoor te zorgen dat het handelen goed verloopt. Je kunt je dus bedenken dat het werken aan deze teksten voor veel personen toch wel een goed idee geeft over hoe succesvol de kantoorplanten op kantoor zijn.

Hoe bevordert dit de sfeer op kantoor?

De werknemers zijn onderling zeer tevreden met de handelstijd die zij krijgen van hun werkgever. Het leuke ervan is dat buiten handlestijd iedereen extra hard werkt zodat zij tijdens de handelstijd hun taken al hebben afgemaakt. Zo wordt er veel gedaan op kantoor en kunnen wij dus ook meer voor elkaar betekenen. Zie de groei bij de mensen om ons heen en zie dus in dat kantoorplanten een goede toevoeging zijn voor elk kantoor. De werkgever is ons zeer dankbaar voor het introduceren van de verschillende kantoorplanten aan zijn bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *