DYSON AIRWRAP

Dyson Airwrap

Dyson is gespecialiseerd in het maken van stofzuigers en weet alles over luchtstromen. Deze techniek hebben ze ingezet om een heel ander soort apparaat te maken, namelijk de Dyson Airwrap. Dit is een multistyler waarmee je makkelijk je haar in model brengt en met verschillende opzetstukken kan zorgen voor zowel stijl, golvend als krullend haar. Met het coanda-effect trekt het apparaat door middel van lucht zachtjes aan je haar en wikkelt het om het apparaat heen. Zo hoef je geen gebruik te maken van klemmen of onhandige wikkelmechanismen. De Dyson Airwrap doet al het werk voor je, waardoor iedereen heel eenvoudig hun haar in model brengt. Je kan het apparaat gebruiken bij elk haartype en kan je haar vervolgens om toveren tot het gewenste model. Zo ga je altijd goed verzorgd de deur uit.

DYSON AIRWRAP

Voordelen Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap is voorzien van een V9-motor waarmee de Dyson het coanda-effect kan creƫren. De V9-motor is voorzien van 13 bladen en heeft een snelheid van maar liefst 11.000 toeren per minuut en een druk van 3,2 kPa. Zo ontstaat een krachtige luchtdruk om het coanda-effect te krijgen.

Het is een aerodynamisch verschijnsel, waarbij Dyson goed inspeelt op haar expertise van luchtstromen. Waar andere stylingapparaten gebruik maken van hoge temperaturen om je haar in model te krijgen, maakt de Dyson Airwrap slechts gebruik van lucht zonder dat hoge temperaturen nodig zijn. Zo voorkom je dat het haar beschadigt. Met de intelligente warmteregeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten en bijgesteld, zodat de temperatuur onder de 150 graden blijft. De Dyson Airwrap combineert een krachtige luchtstroom met gecontroleerde hitte, zodat het haar tegelijkertijd gestyled en gedroogd wordt.

DYSON AIRWRAP

Dyson Airwrap aanbieding

Je kan gebruik maken van deze technologie tegen een scherp tarief door gebruik te maken van de aanbiedingen van Dyson. Op Dysonaanbieding.nl vind je een overzicht van alle huidige aanbiedingen, waaronder ook aanbiedingen voor het aanschaffen van de Dyson Airwrap. Zo weet je dat je nooit te veel betaalt. Vervolgens bestel je de Dyson Airwrap eenvoudig online en voorkom je reistijd en drukte bij de kassa. Het apparaat ligt vervolgens snel op je deurmat, zodat je kan beginnen met stylen.