Drie tips om uw badkamer op te fleuren

Gaat u binnenkort verhuizen of uw huidige badkamer verbouwen? Dan heeft u vast al een heleboel onderzoek gedaan naar hoe u wilt dat deze eruit komt te zien. Echter zult u misschien ook het idee hebben dat badkamers over het algemeen natuurlijk een vrij neutraal en standaard uiterlijk hebben. Om te voorkomen dat uw badkamer dit ook krijgt, zetten we vandaag daarom drie tips op een rij om uw badkamer op te vrolijken.

Neem een kleurtje in de badkamer

Tijdens het opdoen van inspiratie is het u waarschijnlijk wel opgevallen; de meeste badkamers zijn vanbinnen wit, grijs of een andere neutrale kleur. Wilt u dus eens wat anders en mag uw badkamer wel opvallen? Denk er dan over na om een kleurtje in de badkamer te nemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om (één van de) muren een kleurtje te geven, of om de ruimte op te fleuren met gekleurde accessoires. Bent u bang dat een kleur in de badkamer te druk gaat zijn? Kies dan voor een zachte kleur, bijvoorbeeld een pasteltintje.

badkamer

Zet planten neer

Kamerplanten zijn tegenwoordig een echte trend, en u zult dan ook niet vaak in een huis komen waar geen planten zijn. Echter is het in de badkamer nog niet zo populair. Daarom dat u dit goed kunt gebruiken om eens wat anders te doen; zet planten neer in de badkamer! Op deze manier heeft u niet alleen een mooie accessoire, maar krijgt de ruimte ook meteen wat kleur. Let er wel op dat u voor planten kiest die goed tegen vocht kunnen, aangezien ze natuurlijk in een vochtige ruimte zullen staan.

Op zoek naar kamerplanten voor in de badkamer? Kijk dan op de website van Bloomique (bloomique.nl).

Neem een andere kleur sanitair

We hebben het natuurlijk al over een kleurtje gehad, maar probeer eens om naar sanitair te kijken dat niet standaard wit is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strakke kleur als grijs of zwart. Of ook hierbij kunt u zelfs voor een lichte, zachte andere kleur gaan, zoals pastel roze of blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *