Deze statement pieces maken uw interieur compleet

Heeft u onlangs uw huis opnieuw ingericht? Of bent u misschien net verhuisd? Grote kans dat u dan het gevoel heeft dat uw interieur misschien net nog wat mist; dat ene, mooie accessoire dat uw huis helemaal afmaakt. In dit artikel zetten we daarom een aantal mooie statement pieces op een rij, waarmee u meteen het gevoel heeft dat uw inrichting echt af is.

1. Een schilderij aan de muur

Bent u helemaal klaar met het inrichten van uw huis, maar heeft u het gevoel dat het nog wat kaal is? Dan kan een mooi statement piece aan de muur enorm schelen! Voornamelijk wanneer u kale, witte muren heeft, maar een mooi schilderij uw interieur direct een stuk minder kil. En het grootste voordeel van een schilderij; u kunt er één uitzoeken die helemaal bij uw smaak past. Of u nu een groot of klein schilderij wilt, in moderne stijl of juist niet, en welke kleuren, alles kunt u zelf bepalen. En het is zeker dat als u eenmaal iets heeft gevonden dat u mooi vindt, het als mooi center piece in uw huis zal passen.

inrichting

2. Mooie plantenpotten met planten erin

Wilt u liever een mooi statement piece op de grond in uw kamer? Denk er dan eens aan om op zoek te gaan naar een stijlvolle grote vaas of plantenpot, met daarin eventueel planten. Ook hierbij kunt u zelf iets zoeken dat helemaal in uw interieur en smaak past. Wilt u er zeker van zijn dat de vaas een echte eyecatcher is? Ga dan vooral op zoek naar een grote, hoge vaas of pot. En wilt u dan echt alle aandacht op de vaas zelf laten vallen? Dan hoeft u er niet eens een plant in te doen. Maar als u nog een stukje extra aankleding zoekt, kan dat natuurlijk altijd wel.

3. Een mooie vloerlamp

Als laatste kunt u uw interieur natuurlijk ook afmaken met een mooie, grote vloerlamp. Niet alleen prachtig, maar ook nog eens praktisch. Denk er bijvoorbeeld eens aan om een grote lamp in een hoek te zetten, bijvoorbeeld bij de bank. Zeker wanneer u van een strak interieur houdt, is een moderne vloerlamp de oplossing om uw huis helemaal af te maken! Wilt u graag inspiratie opdoen of een mooie vloerlamp aanschaffen? Kijk dan eens bij Lampenshop Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *