De voordelen van een visgraat vloer

visgraat vloer

De visgraat vloer is enorm populair. Het is gemaakt van verschillende soorten hout. De verschillende soorten hout met houtnerven worden bij elkaar geplaatst om een patroon te vormen. Je kunt echt alle kanten op met deze prachtige vloer. Er zitten minpunten en pluspunten aan deze vloer. Een houten visgraatvloer is duurder dan andere vloer soorten en het is niet onderhoudsvrij. Het moet door een vakman worden gelegd. Om vlekken en beschadiging te voorkomen dient het onderhoud van deze vloer op de juiste manier te gebeuren.

visgraat vloer

Enkele voordelen van visgratenvloer

-Deze vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is duurzaam omdat het jarenlang meegaat en weinig slijtage vertoont. Je kunt het aanpassen naar je eigen smaak en stijl. Je kunt zelf een patroon kiezen die je wilt en die ook mooi staat in de ruimte.

-De kwaliteit van deze vloer is geweldig. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Het is van hardhout gemaakt.

-Deze vloeren kun je op verschillende mogelijkheden leggen en je hebt ze in

 verschillende kleuren.

-Wil je vloerverwarming, de meeste van deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

-Ze zijn makkelijk schoon te houden. Deze vloer houdt geen geurtjes vast en neemt geen vlekken op.

-Allergievrij

Heb je last van allergieën, dan is deze vloer de beste keuze. Mensen met deze soort vloer zullen minder last hebben van allergenen omdat deze vloer makkelijk schoon te maken is. Het is ook geschikt voor mensen met dieren omdat deze vloeren de huidschilfers van huisdieren niet vasthoud.

Kies je voor een visgraatvloer, dan is het belangrijk dat je een goede ondervloer laat leggen. Dit omdat een visgraat vloer niet strak gelegd kan worden zonder een egale vloer. Voor vochtige ruimtes als de keuken of de ruimte met droger of wasmachine is de visgraat vloer niet geschikt. Een laminaat voor visgraat vloer kan gehorig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *