woontrends

De trends op het gebied van wonen

Heb je een huis kunnen bemachtigen in 2020? Gefeliciteerd! Een hele prestatie, want het is dringen op de huizenmarkt. Als je gaat verhuizen, ben je ongetwijfeld op zoek naar inspiratie. In deze blog delen we enkele trends met je, o.a. op het gebied van vloeren. Op zoek naar een goede vloer? Bezoek Floorever

Waterbestendige vloer 

De trend van dit moment? Een waterbestendige vloer die ook nog eens goed combineert met vloerverwarming. Dan kom je uit bij een PVC-vloer. Waterbestendige vloeren kunnen door heel het huis gelegd worden, dus ook in de keuken en op de badkamer. Veel mensen vinden het fijn om overal dezelfde vloer te kunnen leggen. Dit oogt wel zo rustig. 

Visgraat: erg populair

We blijven even bij de vloeren. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Je zult het visgraatpatroon veelvudig tegenkomen in diverse woonwinkels. Deze vloer oogt luxe en is ook nog eens erg sfeervol. Daarnaast makkelijk te combineren met elke woonstijl! 

Visgraat is zowel in PVC als in laminaat verkrijgbaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een houten vloer in visgraatpatroon. Het is maar net wat jij wilt! Over het algemeen kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor het materiaal ‘PVC’. Sterk, duurzaam, makkelijk in onderhoud en voordelig. 

De kleur van dit moment: groen

Groen is de kleur van dit moment. Combineer dit met duurzame materialen (zoals hout, linnen en aardewerk) en je woning voldoet helemaal aan de trend! 

Ben je op zoek naar meer woontrends? Regelmatig kun je bij ons een nieuwe blog vinden. Zien we je binnenkort terug?