De producten van Schipper Ede op een rijtje

Schipper Ede is een bedrijf in kozijnen, schuiframen en deuren. Niet alleen ontwerpt Schipper Ede deze producten, maar ze monteren en installeren de producten ook. De kozijnen van Schipper Ede voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn goed isolerend. Maar Schipper Ede verkoopt nog meer producten dan alleen kozijnen. Welke producten dat zijn, kun je in deze blog vinden.

Kozijnen

Het hoofdproduct dat Schipper Ede verkoopt zijn kozijnen. Al sinds 1959 worden de onderhoudsarme en goed isolerende kozijnen door Schipper Ede verkocht. De kozijnen zijn gemaakt van aluminium en zijn weersbestendig. Doordat aluminium een erg lange levensduur heeft, gaan de kozijnen langer mee en hebben ze weinig onderhoud nodig. Hierdoor is de prijs-kwaliteit verhouding van de kozijnen van Schipper Ede geweldig. De kozijnen van Schipper Ede kun je zelf samenstellen, waardoor ze altijd bij het ontwerp van je huis passen. Ook het monteren van de nieuwe kozijnen wordt gedaan door de monteurs van Schipper Ede. Zo heb je binnen één dag nieuwe kozijnen in je woning, zonder dat je je ergens druk over hoeft te maken.

Schuifpuien

De schuifpuien van Schipper Ede zijn gemaakt van aluminium. Door voor een schuifpui te kiezen, krijg je veel meer licht in je huis. Hierdoor hoef je minder vaak je lampen aan te doen. Ook zorgt het plaatsen van een schuifpui voor een groter ogende woning. De schuifpuien van Schipper Ede zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Schipper Ede helpt mee met het ontwerpen van de schuifpui en monteert deze daarna ook in het huis. Een schuifpui heeft weinig onderhoud nodig, waardoor het een ideale oplossing is voor meer licht in je huis.

Deuren

Naast dat Schipper Ede kozijnen en schuifpuien verkoopt, kun je ook deuren bestellen bij Schipper Ede. Aluminium deuren wegen relatief weinig, waardoor ze gemakkelijk opengaan. Je hoeft de deuren niet te schilderen en vrijwel geen onderhoud uit te voeren, waardoor de deuren erg lang mooi blijven. Aluminium deuren zijn te gebruiken voor voordeuren, achterdeuren, balkondeuren of terrasdeuren. Ze zijn weerbestendig en inbraakveilig en isoleren tevens erg goed. Ook zijn aluminium deuren vaak goedkoper dan deuren van ander materiaal. Het kopen van een aluminium deur voor je huis is dus echt een goede optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *