sentinel

De Marble Queen

De Marble Queen is een variant binnen de Scindapsus lijn in het Assortiment van Sentinel die perfect meegaat met de groene trends van 2022. In de nieuwe tijdsgeest zijn aanpassingen en flexibiliteit enorm belangrijk geworden. Dit sentiment vertaald zich naar de vier stijltrends die in 2022 een enorme rol zullen gaan spelen. Een frisse start, helder en luchtig, traditioneel en een gezond leven (de Wellness Bubble). De planten van Sentinel vallen onder een nieuwe start dat zich vertaald naar een nieuw begin. Een kans om jezelf omhoog te trekken en beter te doen. De trendsetting kleur van deze trend is wit en onze marmeren koningin de Marble Queen past hier geweldig bij.

En juist daarom is de Marble Queen een enorme aanwinst. Want we rekenen erop dat deze plant komend jaar heel vaak in het interieur zal terug zal komen.

Binnen het assortiment komt de Marble Queen aan haar naam omdat de bladeren van deze plant gelijkenis heeft met het materiaal marmer. Ze is te spotten in verschillende kleuren groen geel en wit.  Deze plant kan als hangplant, staande plant ( met mosstokje) of een klimop plant binnen een ruimte worden gebruikt.

sentinel

Verzorging

De Marble Queen houd niet van een natte ondergrond. Haar wortelstelsel kan bij teveel water namelijk rotten. Daarom gebruiken we bij Sentinel en goed doorlatende potgrond en dit is ook handig binnen winkels. De potgrond mag licht vochtig blijven.

Verder kan deze plant goed overweg met verschillende standplaatsen. De hoeveelheid licht die de plant krijgt heeft invloed op de kleur van de bladeren. Een licht standplaats geeft haar bontgekleurde bladeren en wanneer de bladeren egaal van kleur zijn wilt ze meer licht.

Let wel op dat je zorgt dat de plant niet te maken krijgt met direct zonlicht. Dit vindt ze niet zo fijn.

Verzending

Sentinel houd rekening met de bescherming van de Marble Queen tijdens de verzending door speciale plantenverpakkingen die ervoor zorgen dat onze planten in de juiste positie blijven, de wortels van onze planten niet beschadigd raken en de bladeren gezond blijven tijden de rit met de pakketdienst naar de tussenhandelaar of winkel.

Informatie over verzorgen, stekproces en verschillende soorten binnen de Epipremnum productlijn is te vinden op onze website sentinel.nl. Als je toch vragen heeft over dit specifieke product of andere producten binnen ons assortiment bezoek dan onze website en neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *