De kracht van edelstenen

Edelstenen in je woning

Edelstenen hebben veel aardse wijsheid omdat ze een leeftijd hebben van miljoenen vormingsjaren. De stenen bestaan uit mineralen die eveneens deel uitmaken van de mens. Ze hebben spirituele eigenschappen om jezelf met de hogere “ik” te verbinden. Aardse energieën en kosmische energieën komen samen uit edelstenen. Ze hebben een bepaalde trilling die zorgen voor healing, balans en harmonie. Ook boodschappen en antwoorden op levensvragen kunnen worden doorgegeven door middel van edelstenen. Bekende edelstenen met een bijzondere werking zijn onder andere de rozenkwarts, amethist, calciet, maansteen en bergkristallen. Tevens staan edelstenen prachtige in je interieur door de kleurrijke uitstralingen en diverse patronen die ze hebben. Denk bijvoorbeeld aan een edelsteen kristallamp of gigantische amethist om neer te zetten in de woonkamer ter decoratie.

Rozenkwarts

Een rozenkwarts in huis zorgt voor liefde en vertrouwen zowel voor jezelf als de omgeving om je heen. De rozenkwarts activeert de hart chakra. Het stimuleert liefde voor jezelf en een hoger zelfbeeld. Bij een gebroken hart of trauma werkt de steen kalmerend en wordt daarom ook wel liefdes steen genoemd.

Amethist

De amethist helpt je jezelf te verbinden met de aarde. Indien je teveel zweeft en on geaard bent helpt het dus om een amethist in huis te halen. Deze bijzondere blauw paarse steen zorgt voor een helder intuïtie en spirituele wijsheid. De steen zorgt dat je een geheel vormt met het universum en geeft hier boodschappen via door.

Oranje calciet

Deze steen zorgt voor een goede en positieve stemming. De steen heeft een reinigende werking op lichaam en geest. Ook angsten, nare voor gevoelens, zenuwen en depressies worden met deze bijzondere steen verholpen.

Maansteen

De maansteen laat je oerkracht als vrouw opleven. Het is het yin onderdeel die speciaal zorgt voor een fijne mannelijke en vrouwelijke balans, harmonie, een fijne zwangerschap en goede hormonale balans. De steen staat voor de cyclus van de vrouw en bevorderd ook haar creativiteit. Tot zover een aantal belangrijke edelstenen met hun helende krachten. Elke steen heeft weer een eigen doel waarvoor deze werkzaam is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *