De beste bloempot voor in de tuin

Het is altijd leuk om de tuin te decoreren. Het uitzoeken van goede bloempotten is hier dan ook een groot deel van. Al is het zo leuk, het kan wel moeilijk zijn om goede bloempotten uit te zoeken. Deze horen niet alleen bij de tuin te passen, ze moeten ook de goede maat zijn en een handige manier hebben om water af te voeren. Bloempotten die aan deze criteria voldoen, zijn soms moeilijk te vinden. Daaro gaat deze blog over één van de beste bloempot voor in de tuin: Capi Europe.

De potten

Capi Europe gebruikt materialen van hoge kwaliteit, wat verwerkt wordt tot een eigentijdse bloempot op een klimaat neutrale manier. De bloempotten lijken alsof deze gemaakt zijn van steen, maar dat is niet zo. Ze zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor zijn de potten licht om te tillen, terwijl er nog een steeds een natuurlijke look te vinden is. De potten zullen ermee niet snel verkleuren, ook niet wanneer deze langer buitenshuis staan. Omdat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn, kunnen de potten het hele jaar buiten staan zonder dat er problemen ontstaan.

Elke pot heeft een dubbelwandige laag. Deze laag dient eigenlijk als isolatie laag, zodat de wortels van elke plant beter beschermd worden dan bij andere potten. Daarnaast zijn de potten zowel UV- bestendig als breukbestendig. Kortom, de bloempotten van Capi Europe gaan zeker lang mee!

Het gebruik

Capi Europe is te vinden in vele verschillende stijlen, designs, kleuren en modellen.  Omdat er zo veel opties zijn, zijn er voor iedere tuin wel bloempotten te vinden. Er zijn potten speciaal gemaakt voor binnen- en voor buitengebruik. De verschillende stijlen zijn bijvoorbeeld Urban, Nature of Classic. Urban doet denken aan het stadsleven. De designs zijn strak, gericht op verticale lijnen. Nature doet natuurlijk denken aan de natuur en let vooral op de look van natuurlijke producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, steen, klei of de ribbels die deze materialen soms hebben. Voor iedereen die meer van een sierlijke stijl houdt, kan er gekozen worden uit Classic designs. Deze hebben een rustige kleur en een authentieke rand.

De productie

Misschien het beste van de bloempotten van Capi Europe is de manier waarop de potten geproduceerd wordt. Het bedrijf let namelijk erg op het milieu. Het grootste deel van de collectie wordt geproduceerd in Nederland, zodat er geen onnodige transportkosten of lasten vrij komen. Daarnaast is het gebruik materiaal recyclebaar, maar dat is niet het enige dat gerecycled wordt. Capi Europe heeft een unieke manier van rotatiegeiten, waardoor ruim 80% energie tijdens de productie wordt gespaard.

In het kort: Capi Europe is niet alleen goed voor de tuin, ook nog eens voor het milieu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *