Cinewall & TV wand(en) een echte trend in 2021

Wil je een mooie nieuwe TV en/of geluidsinstallatie kopen? Maar is je inrichting een beetje gedateerd voor deze upgrade? Zo’n mooi nieuw scherm komt niet tot zijn recht tegen een saaie, witte muur. Daarom is een TV wand, ook wel Cinewall genoemd. een perfecte oplossing. Met een tv-wand creëer je eenvoudig een mooi middelpunt middels bijvoorbeeld een houten paneelwand achter je tv. Er zijn vele mogelijkheden en perfect voor dit doel. Dus lees snel verder voor meer tv-wandideeën. Om ervoor te zorgen dat de TV niet alleen goed tot zijn recht komt, maar ook perfect in de kamer past, rijst al snel de vraag, hoe krijg je een perfecte TV-wand? Als je een beetje handig bent, kun je er vast zelf een bouwen. Maar er zijn ook genoeg professionals die je daarbij behulpzaak kunnen zijn. Het tv-wandontwerp omvat de bijpassende meubelstukken, evenals de tv-achterwand.

Een echte trend voor 2021

Een grote woontrend waar ook geen einde aan lijkt te komen is de accentmuur, waarbij je een muur in een andere kleur inricht dan de rest van je woonkamer. Je kunt er ook voor kiezen om de muur achter de tv (tv-wand) een contrasterende kleur te geven en de rest van de kamer wit te schilderen. Een andere trend is het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen of houten sierlijsten in het interieur. Voeg deze twee trends samen en de TV-wandtrend is geboren. Met gevelstenen creëer je nu al de mooiste TV-wand en in feite kan werkelijk alles! Laat je door anderen inspireren of maak je eigen interpretatie van deze trend. Er zijn eindeloze TV muur ideeën!

Cinewall & TV wand(en) van hout

Afhankelijk van hoe je woonkamer is ingericht, kun je kiezen voor een houten TV-wand. Al past een houten TV-wand in feite in elk interieur. Vooral als je het te gebruiken hout aanpast aan je eigen stijl en smaak. Voor het creëren van een warme sfeer, zijn houten panelen voor de TV-wand al helemaal een goede keuze. Teak- of eikenhouten panelen werken heel goed en zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Je nieuwe TV-achterwand van hout zal de woonkamer dus een karakteristieke uitstraling geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *