3 verfrissende ideeën voor de inrichting van uw badkamer

Gaat u binnenkort verhuizen of uw huidige badkamer opnieuw opknappen? Dan is de kans groot dat u nog op zoek bent naar inspiratie voor hoe deze aan te pakken. In dit artikel zetten we daarom een aantal verfrissende interieur tips op een rij, die uw badkamer een andere look zullen geven dan veel andere.

Ga voor een zwart interieur

Ten eerste kunt u weer eens voor wat anders kiezen dan een wit of grijs badkamerinterieur; ga voor zwart sanitair. Op het eerste oog lijkt het misschien somber voor een badkamer, maar een zwart interieur kan heel strak en elegant zijn. Let erbij het inrichten van uw badkamer met zwarte meubels wel op dat de ruimte licht genoeg blijft. Zwart is natuurlijk een donkere kleur, en als u een kleine of donkere badkamer heeft kan deze al snel erg donker worden. Dit betekent echter niet dat u geen zwart interieur kunt nemen, maar hierbij extra goed na moet denken over waar en hoeveel lichten u plaatst in de badkamer.

badkamer inrichten

Zet planten in de badkamer

Het is misschien iets gebruikelijks in veel huizen, maar niet per se in de badkamer; planten. Planten fleuren uw interieur op en geven er een kleurtje aan. Veel badkamers hebben natuurlijk een vrij basic interieur, en des te leuker is het om een vrolijke, gekleurde plant erin te zetten. Daarnaast kunt planten natuurlijk in alle vormen en maten krijgen, en dus is er altijd wel eentje die in de badkamer past. Let er bij het kopen van de planten wel op dat deze tegen veel vocht kunnen, want het vochtgehalte in een badkamer is natuurlijk hoger dan in veel andere ruimtes.

Geef uw badkamer een kleurtje mee

Naast dat u voor een strak, zwart interieur kunt gaan, kunt u er natuurlijk ook juist voor kiezen om uw badkamer op te vrolijken en er een leuk kleurtje aan te geven. Denk hierbij aan een mooie zachte pastelkleur, die zacht overkomt maar wel een extra touch aan het interieur geeft. Er kunt er hierbij voor kiezen om bijvoorbeeld een of meerdere muren deze kleur te schilderen, of om de accessoires in kleur te nemen.

Bent u op zoek naar meer items om uw badkamer mee in te richten of inspiratie? Kijk dan op de website van Q1 Sanitair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *